Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g onions, cut in halves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 600 g raw squid rings
- 5 pinches salt
- 2 pinches ground Espelette pepper
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 10 fresh basil leaves, chopped
- 500 g tomatoes, cut in halves
- 3 pinches ground white pepper
- 400 g courgettes, cut in cubes (approx. 1 cm)
- 100 g yellow pepper, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 200 g fennel bulb, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 160 g green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Vegetable potato salad with chicken
1sa 15 dk
Peruvian Seabass Salad
Geen beoordelingen
Salmon tartare
10min
Ratatouille
40min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5 min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Baked spinach and eggs
40min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 dk