Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g onions, cut in halves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 600 g raw squid rings
- 5 pinches salt
- 2 pinches ground Espelette pepper
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 10 fresh basil leaves, chopped
- 500 g tomatoes, cut in halves
- 3 pinches ground white pepper
- 400 g courgettes, cut in cubes (approx. 1 cm)
- 100 g yellow pepper, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 200 g fennel bulb, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 160 g green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Tartare
10 menit
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Geen beoordelingen
Peruvian Seabass Salad
Geen beoordelingen
Avocado Tuna Boats
30min
Spiced pork terrine
24 Std.
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Eggplant with burghul
55 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min