Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g onions, cut in halves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 600 g raw squid rings
- 5 pinches salt
- 2 pinches ground Espelette pepper
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 10 fresh basil leaves, chopped
- 500 g tomatoes, cut in halves
- 3 pinches ground white pepper
- 400 g courgettes, cut in cubes (approx. 1 cm)
- 100 g yellow pepper, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 200 g fennel bulb, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 160 g green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Pistachio Pesto
10 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Geen beoordelingen
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55min
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
1 Std. 10 Min
Falafel
24h
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 dk