Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
- 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
- 50 g water
- 15 g pickled capers, drained
- 20 green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 50.22 g
- Koolhydraten
- 3.06 g
- Vetten
- 18.67 g
- Vezels
- 1.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40p
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35p
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Courgette Omelette
40p
Braised Cod with Thyme and Lemon
40p
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45p
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45p
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45p