Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
- 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
- 50 g water
- 15 g pickled capers, drained
- 20 green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 50.22 g
- Koolhydraten
- 3.06 g
- Vetten
- 18.67 g
- Vezels
- 1.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1j 15 menit
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 dk
Stuffed Vegetables
1sa 5 dk
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 dk
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 dk
Asparagus Stem Soup
55 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Lentil and Pancetta Stew
1h