
Apparaten en Accessoires
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Voeding per 1 portion
Calorieën
381 kcal /
1593 kJ
Eiwitten
50.22 g
Vetten
18.67 g
Koolhydraten
3.06 g
Vezels
1.15 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

More Midweek Meals
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland