Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
- 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
- 50 g water
- 15 g pickled capers, drained
- 20 green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 50.22 g
- Koolhydraten
- 3.06 g
- Vetten
- 18.67 g
- Vezels
- 1.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Sicilian Caponata
30 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 dk
Steamed Salmon with Courgetti
35 dk
Cod with citrus butter
50 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 dk
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min