Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 80 g bacon lardons
- 80 g fresh spinach leaves
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 30 g milk
- 8 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 6 slices bread, toasted, buttered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1101 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min