Potted Eggs with Spinach and Bacon
TM6 TM5

Potted Eggs with Spinach and Bacon

4.3 (44 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g olive oil, plus extra for greasing
  • 80 g bacon lardons
  • 80 g fresh spinach leaves
  • 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
  • 30 g milk
  • 8 medium eggs
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 700 g water
  • 6 slices bread, toasted, buttered

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1101 kJ / 263 kcal
Eiwitten
14.2 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
14 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten