Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 70 g balsamic vinegar
- 80 g white wine
- 80 g honey
- 20 g Dijon mustard
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 1 garlic clove
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150 g each)
- ½ tsp fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 500 g courgettes, whole
- 1 tbsp lemon juice, freshly squeezed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Tapenade
5 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Tuna stew with potatoes
40 min
Provençal tart
1 Std. 15 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Bean stew with meatballs
45 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min