Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf
1h 20min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken with Peppers
1h
Seafood Rice
1h 15min
Risotto with Parmesan cheese
25min
Chicken with bulgur and vegetables
3sa 5 dk
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 godz. 25 min
Beef Stroganoff
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Beef Bourguignon
1h 30min