Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaise Sauce
15 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25 min
Cheat's Sriracha Sauce
Geen beoordelingen
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Béarnaise sauce
15 min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Béarnaise sauce
15 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min