Apparaten en Accessoires
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (optioneel)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
29 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2u. 25min
Salmon tartare
10min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork tenderloin parcels
1u.
Aperol spritz sorbet
Geen beoordelingen
Beef Stroganoff
1u.
Berry foam
10min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1u.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Lobster Bisque
1u. 50min
Beef Goulash
2u. 45min