Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf
1 godz. 20 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 Std. 25 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Pork tenderloin parcels
1sa
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 dk