Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken Stock
- 1 carrot, medium, peeled and quartered
- 1 onion, medium, quartered
- 1 stalk celery, sliced
- 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)
- water, to cover (not higher than max. fill mark)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
Dumplings
- 110 g all-purpose flour
- 15 g baking powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried ground summer savory, to taste
- 120 g cold water
Fricot
- 100 g onions, quartered
- 100 g celery, with leaves, quartered
- 2 - 3 tsp dried ground summer savory, to taste
- 600 g potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced
- 250 g carrots, peeled and diced
- 2 tsp salt, to taste
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2550.1 kJ / 609.5 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 2536 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Pecan Tart
1u. 15min
Granola
55min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10min
Chicken Stock Paste
45 min
Brown Sugar Spice Rub
5min
All-Purpose Meat Rub
5min
Spam
1u. 15min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Mulling Spices
1 godz. 50 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Poppy Seed Dressing
5min