Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken Stock
- 1 carrot, medium, peeled and quartered
- 1 onion, medium, quartered
- 1 stalk celery, sliced
- 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)
- water, to cover (not higher than max. fill mark)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
Dumplings
- 110 g all-purpose flour
- 15 g baking powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried ground summer savory, to taste
- 120 g cold water
Fricot
- 100 g onions, quartered
- 100 g celery, with leaves, quartered
- 2 - 3 tsp dried ground summer savory, to taste
- 600 g potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced
- 250 g carrots, peeled and diced
- 2 tsp salt, to taste
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2550.1 kJ / 609.5 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 2536 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Tofu Stew
30 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1h 10min
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™) Metric
1 godz. 55 min
Steamed Papaya Milk
50 Min
Fish fingers with tomato sauce
50 Min
Bean stew with meatballs
45 min
Four Cheese Pizza
25 Min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15 min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 Min
Texas Cornbread
35 Min