![Eggs with herb sauce and Easter biscuits Eggs with herb sauce and Easter biscuits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/776849a6-ffa4-460b-b2ce-ca339b1629e1/Derivates/65f7ee29-ddda-4f28-900e-34c94fa36432.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Easter cookies
- 100 g cream, 30-40% fat
- 100 g flour, plus extra for flouring
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp salt
Herb sauce
- 1 bunch parsley, (approx. 20 g), leaves only
- 1 bunch fresh chives, (approx. 10 g), cut in rings
- 200 g crème fraîche, 15% fat
- 30 g milk
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 10 g agave syrup
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
6
tsp caviar
of 6 tsp lumpfish roe - 6 tsp fresh cress
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 258.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Tapenade
5min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Avocado with egg and salmon tartare
50 мин.
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Pumpkin Spice Jam
1ч. 45 мин.
Mushroom Beef Balls
50 мин.
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min
Salmon Tartare
10min
Berry foam
10min
Plain yoghurt in Varoma
12h
New England Clam Chowder
45 min