Apparaten en Accessoires
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
Voorbereiding 15min
Totaal 3u.
4 portions
Ingrediënten
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on, boneless710 - 765 g
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)1840 g
-
lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
709.6 mg
Eiwitten
39.8 g
Calorieën
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
6.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Geen beoordelingen
Crisp Onsen Eggs
2u.
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Geen beoordelingen
Chocolate Babka
3u.
Tuna Dip
10min
Ukrainian dressed herrings
1u.
Liver cake
1u. 50min
Rabbit stew (Gibelotte)
1u. 35min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Tuna mousse
10min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2u. 40min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1u. 5min