Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 710 - 765 g turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 1840 g water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 709.6 mg
Alternatieve recepten
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Lentil Hummus
10 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Bistro Mayonnaise
5 Min
Cucumber Lemonade
10 Min