Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 30 g fresh chives, cut into thirds
- 1 yellow onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrots, cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- 130 g butter, unsalted, divided
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g all-purpose flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm/¾ in.)
- 500 g liquid fish stock
- 100 g whipping cream 30-35 % M.F.
- 200 g white fish fillet, skinless, cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- pepper sauce, type Tabasco, to taste (optional)
- 150 g raw shrimp, peeled, deveined, large size
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 40.1 g
- Verzadigd vet
- 24.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1558.6 mg
Alternatieve recepten
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7h
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1j 15 menit
Everyday gourmet butter
35 menit
Smoked Salmon Dip
10 menit
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Hot Crab Dip
35 menit
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 menit