Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canelé and coffee ganache
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dry Marsala wine
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp sea salt
- 100 g thickened cream
- 1 ½ tsp instant granulated coffee
- 10 g unsalted butter
- 90 g white chocolate, broken into pieces
Mascarpone icing
- 100 g cream cheese
- 100 g mascarpone cheese
- 10 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1299.2 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 169.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Maple Cream Custard
20min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Ube ice cream
12h 10min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Lemon curd (TM6)
15min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min