Apparaten en Accessoires
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
58.6 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
77.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Caramelized Apple Spirals
Keine Bewertungen
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 Std. 10 Min
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Dukkah
5 Min
Fondant au chocolate
50 Min
Café de Paris butter
25 Min
Pistachio macarons
2 Std. 30 Min