Compatibele versies
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 60 g cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 60 g passion fruit purée
- 30 g glucose syrup (see Tip)
-
115
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
300
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
185
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 19 mg
Alternatieve recepten
Tarte tatin
2h
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3h
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6h 15min
Duck ballotine
2 Std. 45 Min
Chewy Gula Melaka Coconut Candy
50min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM6)
30min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Mixed berry jam
50min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min