![Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18fac0fd-a448-4921-b86e-ca6ecbb56371/Derivates/836eb641-734d-40a8-8985-bee2cd85ed8f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vanilla bean
- 6 oz sugar, plus extra to sprinkle
- 32 oz heavy whipping cream
- 8 egg yolks, from large eggs
- tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), cubed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 38 mg
Alternatieve recepten
Rye Bread
6u. 5min
Japanese Souffle Pancakes
40min
Sufganiyot
2 Std. 30 Min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2 Std. 55 Min
Spitzbuben (Jam Cookies)
1 Std.
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Classic Zabaglione
15 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14h 30min
Strawberry Panna Cotta
4 godz. 40 min
Baklava with Walnuts
3 Std.