Compatibele versies
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Eiwitten
- 55.5 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 436.2 mg
Alternatieve recepten
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Fresh tomato chutney
10 dk
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
Geen beoordelingen
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 30 min
Tandoori chicken
45p
Dark chocolate pecan bites
1h 5 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 min
Black tahini banana bread
1h 20 min
Frozen pineapple cream
10 dk
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min