Compatibele versies
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Eiwitten
- 55.5 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 436.2 mg
Alternatieve recepten
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Croque Madame
45 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Chocolate berry baked Alaska
8u. 20min
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Better-for-you custard
15 Min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20 min
Stout Brownies
45 Min
Polish doughnuts
2 Std. 30 Min
Gnocchi
1h 40 min