Compatibele versies
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond dacquoise
- 250 g caster sugar
- 190 g almonds
- 5 egg whites
Watermelon layer
- ¼ watermelon, cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)
- 1 tbsp caster sugar
Vanilla cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 60 g caster sugar
- 3 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 500 g strawberries, cut into halves, to decorate
- 2 tsp sugar
- pistachios, roughly chopped, to decorate
- rose petals, dried (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1758.4 kJ / 420.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 39.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Beef Wellington
2h 15 min
Charlotte Russe
3h
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Italian Easter bread
3h 50min
Japanese ramen noodles
1h
Three cheese pides
1h 40min
Polish crêpes
3h 35 min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Honey cake
49 Std. 30 Min