Apparaten en Accessoires
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
Voorbereiding 30min
Totaal 3u. 10min
12 portions
Ingrediënten
Almond dacquoise
-
caster sugar250 g
-
almonds190 g
-
egg whites5
Watermelon layer
-
watermelon cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)¼
-
caster sugar1 tbsp
Vanilla cream
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract3 tsp
Assembly
-
strawberries cut into halves, to decorate500 g
-
sugar2 tsp
-
pistachios roughly chopped, to decorate
-
rose petals dried (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
39.1 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1758.4 kJ /
420.3 kcal
Vetten
26.7 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
42.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Geen beoordelingen
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1u.
IDB2024
2u.
French vanilla canelé
49u. 5min
Blueberry jam
35min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6u. 10min
Crema catalana
40min
Pork and prawn dumplings
55min
Agedashi tofu
30min
Pistachio Butter
5min
Prawn Chive Dumplings
1u. 30min