Apparaten en Accessoires
Black forest cake
Voorbereiding 30min
Totaal 5u.
12 portions
Ingrediënten
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
eggs separated3
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
dark chocolate plus extra shaved, for decorating60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)800 g
-
caster sugar1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kirsch80 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
564.5 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
2185.9 kJ /
520.4 kcal
Vetten
37.7 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
19.7 g
Koolhydraten
41.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oktoberfest
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Hazelnut meringue roulade
1u. 30min
Charlotte Russe
3u.
Apple crumble meringue slice
2u. 45min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28u.
Almond briouats with honey and sesame seeds
1u.
Black forest pudding
1u. 15min
Bee sting cake
6u. 50min
Cheat's sourdough
74u.
Apricot Danish slice
40min
Baked cherry crumble cheesecake
1u. 25min
Lamingtons
1u. 10min
Caribbean carrot cake
2u. 10min