Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, for greasing
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 60 g dark chocolate, plus extra, shaved, for garnishing
- 800 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 80 g Kirsch
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185.9 kJ / 520.4 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 564.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Choux pastry
2h
Brioche fruit tarts
4 godz.
Cheesecakes in jars
4 godz.
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 godz. 40 min
Black forest Christmas yule log
1sa 30 dk
Black forest cake
5h
"Little house" slice
6 godz. 30 min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min