Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g grapeseed oil, plus extra to grease
- 20 g linseeds (flaxseeds)
- 50 g pepita seeds
- 50 g sunflower seeds
- 200 g water
- 200 g milk, plus extra to brush
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp caster sugar
- 400 g baker's flour
- 100 g rye flour
- 100 g wholemeal plain flour
- 2 tsp sea salt
- 2 tsp bread improver (see Tips)
- seeds, mixed, to sprinkle
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 927.8 kJ / 220.9 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 305.1 mg
Alternatieve recepten
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Buttermilk bread
2h
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Brioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Rye bread rolls
12 Std.
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Classic Wholemeal
2 Std. 40 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min