Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 2 tsp dried instant yeast
- 340 g water
- 1 ½ - 2 tsp sea salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 638.4 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 237.5 mg
Alternatieve recepten
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
No-cook jam
24h 15min
Spelt bread
26 Std.
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Rustic bread
2h
Seeded bread loaf
3h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min