Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 red onions (approx. 240 g), thinly sliced
- boiling water
- 150 g apple cider vinegar
- 50 g caster sugar
- 2 tsp sea salt
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 226.6 kJ / 54.2 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 630.8 mg
Alternatieve recepten
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Green smoothie
10 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Celery salt
20min
Pickled Red Onions
1h 50min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Pizza in Bianco
1h 20min
Fresh tomato chutney
10 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min