Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g water, room temperature
- 10 - 15 ice cubes
- 2 L ice cold water
- 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
- dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
- 500 g water, room temperature
- 250 g white wine vinegar
- 2 tbsp raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- Voeding
- per 910 g
- Calorieën
- 1845.9 kJ / 441.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 2179.3 mg
Alternatieve recepten
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Sourdough Baguettes
15u.
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Chilli crunch (TM6)
30min
Ras el hanout
10min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Mixed berry jam
50min