Apparaten en Accessoires
Beetroot and horseradish relish
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
16 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
94.7 mg
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
104.6 kJ /
25 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
5.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Frozen coconut Margarita
6u. 5min
Vegan Bolognese
Geen beoordelingen
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Geen beoordelingen
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1u.
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Chunky guacamole
10min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Turkish borek with cacik
1u.
Best lemon drizzle cake
35min