Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 700 g beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 75 g fresh horseradish, peeled (see Tips)
- 40 g red wine vinegar
- ½ tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp white sugar, to taste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 94.7 mg
Alternatieve recepten
Char siew sauce
10min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Squid ink pasta
1h
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Smoky chipotle beans
30min
Potted baby vegetables
6h 15min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30 min
Jeera rice (Cumin rice)
20min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Basil oil
10min