Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 700 g beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 75 g fresh horseradish, peeled (see Tips)
- 40 g red wine vinegar
- ½ tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp white sugar, to taste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 94.7 mg
Alternatieve recepten
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 Std. 30 Min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Falernum syrup
48 godz. 20 min
Tropical mocktail
10 min
Indonesian red spice paste
45 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Vegan ube ice cream
24h 10 min
Indonesian white spice paste
35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
The best ricotta gnocchi
3h 45 min.