![Rhubarb and blackberry breakfast tart Rhubarb and blackberry breakfast tart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C224815-AA0E-4977-9F9C-67AB5C8A525E/Derivates/6266DE7E-AEE9-4084-A9A1-F26762B1EBE6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg, lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange, juice only (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1715.1 kJ / 408.4 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 58.9 mg
Alternatieve recepten
Chewy pistachio biscuits
45 min
Chocolate and nut biscuits
55 Min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35 min
Asturian rice pudding
1h
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Stone fruit galettes
50 dk
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Honey crème caramels
25u. 55min
Pear and chocolate frangipane
2sa
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min