Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
- ¼ tsp grated nutmeg (optional)
- 80 g brown sugar, plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)
- 2 fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 2 peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only (approx. 2-3 tsp)
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g milk (see Tips)
- 200 g wholemeal spelt flour
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 820.3 kJ / 195.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 124.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
Apple cake
1 godz.
Sunflower and nori filling
3h 10min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 min
Quick almond biscuits
35 min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Elly Berryman's plum shortcake
1 godz.
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Pumpkin loaf
1h 45min