![Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bfc6c573df570a6e3a58430bc2e0b689/Derivates/6932e11b23a7895db55ac9f31a66cc3fcceda83f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g psyllium husk
- 780 g warm water
- 3 tsp dried instant yeast
- 40 g honey
- 25 g apple cider vinegar
- 200 g brown rice flour, plus extra to dust
- 260 g buckwheat flour (see Tip)
- 200 g potato starch
- 3 tsp sea salt
- oil, to grease
- water, to spray
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 932.6 kJ / 222.9 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 478.9 mg
Alternatieve recepten
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Gluten-free mini pizzas
2 Std.
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 phút
Traditional gluten free French vanilla canelé
49u. 5min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min