Compatibele versies
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parfait au chocolat
- 300 g pouring (whipping) cream
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces (approx. 2 cm)
- 1 egg yolk
- 2 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp orange liqueur (see Tips)
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries (see Tips)
- 100 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Macerated summer berries
- 300 g fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tbsp orange liqueur (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 6.915 g
- Koolhydraten
- 65.117 g
- Vetten
- 30.673 g
- Vezels
- 4.337 g
Alternatieve recepten
Salted Chocolate Caramel Fudge
2sa 40 dk
Chocolate mousse
3h 20min
Salted caramel ice cream
14h
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1sa
Profiteroles
2sa
Everyday gourmet butter
35 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Oysters Mignonette
5 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min