Apparaten en Accessoires
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Voorbereiding 20min
Totaal 8u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Parfait au chocolat
-
pouring (whipping) cream300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
caster sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tsp
Raspberry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice only½
Macerated summer berries
-
fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.915 g
Calorieën
2347 kJ /
559 kcal
Vetten
30.673 g
Vezels
4.337 g
Koolhydraten
65.117 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Profiteroles
2 h
Chocolate fondants
30 min
Tartare sauce
10 min
Béarnaise sauce
10 min
Chocolate mousse
3 h 20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 h 15 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 h 25 min
Pear and chocolate frangipane
2 h
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 h 10 min
Sunny gazpacho
25 min