Compatibele versies
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parfait au chocolat
- 300 g pouring (whipping) cream
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces (approx. 2 cm)
- 1 egg yolk
- 2 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp orange liqueur (see Tips)
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries (see Tips)
- 100 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Macerated summer berries
- 300 g fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tbsp orange liqueur (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 6.915 g
- Koolhydraten
- 65.117 g
- Vetten
- 30.673 g
- Vezels
- 4.337 g
Alternatieve recepten
Lemon sorbet
8 godz. 30 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Mixed berry pavlova stack
5sa 30 dk
Cecina and goat's cheese croquettes
9 Std. 20 Min
Chocolate mousse
3h 20min
Warm caramel spice martini
1h 15 min
Salted caramels
4 Std. 40 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Cypriot grain salad
45 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Classic lemon tart
3h 10min