Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 500 g water
- 300 g apples, peeled, cored and cut into thin wedges (see Tips)
- 30 g sultanas (optional)
- 1 cinnamon quill
- 200 g feijoas (approx. 2-3 feijoas), peeled and cut into wedges (see Tips)
- 40 g stem ginger, cut into pieces (5 mm - see Tips)
- 120 g caster sugar, plus extra for sprinkling
- 2 eggs
- 20 g milk (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 120 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- ¼ tsp nutmeg
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1693.3 kJ / 403.2 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 164.7 mg
Alternatieve recepten
Ginger slice
1h 35min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Feijoa chutney
1h 15min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Gingerbread
1h 30min
Fruit scones
30min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Rhubarb crumble
45min
Afghan biscuits
25min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min