Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 500 g water
- 300 g apples, peeled, cored and cut into thin wedges (see Tips)
- 30 g sultanas (optional)
- 1 cinnamon quill
- 200 g feijoas (approx. 2-3 feijoas), peeled and cut into wedges (see Tips)
- 40 g stem ginger, cut into pieces (5 mm - see Tips)
- 120 g caster sugar, plus extra for sprinkling
- 2 eggs
- 20 g milk (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 120 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- ¼ tsp nutmeg
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1693.3 kJ / 403.2 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 164.7 mg
Alternatieve recepten
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Afghan biscuits
25 min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Feijoa celebration cake
1 godz. 30 min
Chicken and feijoa curry
35 min
Feijoa chutney
1h 15min
Fruit scones
30 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Cheese and bacon scones
35 min