Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel
- 50 g salted butter
- 100 g dark brown sugar
- 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
Ginger cake
- 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
- 125 g salted butter
- 250 g golden syrup
- 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
- 1 ½ tbsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- 150 g dark brown sugar
- 375 g self-raising flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 3 eggs
- 360 g full cream milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480.6 kJ / 352.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 56.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 426.7 mg
Alternatieve recepten
Almond and pear tart
40min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Jamaican style ginger cake
1h 20 min
Raspberry and lemon flan
1h
Lemon tart
2h 15min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20 min
Apple and date cake
1h 30min
Orange and almond cake
2h 20min
Date and nut loaf
1h 20 min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Lemon and coconut blondies
40min