![Double ginger and pear cake Double ginger and pear cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/557FD696-676F-4033-8C76-4974652F8093/Derivates/531A7B87-40F4-4372-8189-222D60BCDA49.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel
- 50 g salted butter
- 100 g dark brown sugar
- 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
Ginger cake
- 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
- 125 g salted butter
- 250 g golden syrup
- 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
- 1 ½ tbsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- 150 g dark brown sugar
- 375 g self-raising flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 3 eggs
- 360 g full cream milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480.6 kJ / 352.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 56.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 426.7 mg
Alternatieve recepten
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Shortcrust pastry
5min
Apple shortcake
1h 50min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Fig and apricot tea bread
1 godz. 30 min
Apple sponge pudding
1h 20min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min