Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g plums, stones removed and flesh cut into 6 wedges
- 300 g raspberries (fresh or frozen)
- 1 ½ tbsp brown sugar (see Tips)
- 2 tbsp orange juice
- 110 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 80 g wholemeal spelt flour (see Tips)
- 1 tsp baking powder
- 90 g butter, chilled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 eggs
- milk, for brushing
- pouring (whipping) cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 729 kJ / 173.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 167.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon delicious
1h 5min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Apple cake
1h
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Noughts and crosses
2 Std. 45 Min
Raspberry and lemon flan
1h
Apple sponge pudding
1h 20 min
Butterfly cakes
1h
Pear and peach crumble
50min
Chocolate self-saucing pudding
50min