![Plum and raspberry cobbler Plum and raspberry cobbler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D76CA219-A53A-45A3-966D-7E03ABD96245/Derivates/9B46892F-4E89-4159-AE65-A26733BE1E0F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g plums, stones removed and flesh cut into 6 wedges
- 300 g raspberries (fresh or frozen)
- 1 ½ tbsp brown sugar (see Tips)
- 2 tbsp orange juice
- 110 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 80 g wholemeal spelt flour (see Tips)
- 1 tsp baking powder
- 90 g butter, chilled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 eggs
- milk, for brushing
- pouring (whipping) cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 729 kJ / 173.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 167.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb crumble
45 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Shortcrust pastry
5 min
Gluten free warm berry cobbler
45 min
Iced puff pastry
40 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 Std. 20 Min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Shortbread
1 godz.
Tomato pasta sauce
40 min