Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
Alternatieve recepten
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 Std.
Freekeh pilaf with broad beans
1 Std.
Sunny gazpacho
25 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35 min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Scallops with pea purée
25 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min