Apparaten en Accessoires
Saffron and cardamom poached pears
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
2 portions
Ingrediënten
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
70.2 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
84 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chilli and apple jelly
4u. 15min
Chicken liver pâté
2u. 20min
Classic zabaglione
15min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8u. 30min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Peaches in white wine syrup
4u.
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5u. 30min
Beef tapenade crostini
1u. 40min
Champagne poached chicken terrine
1u. 30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Hollandaise
15min