Apparaten en Accessoires
Saffron and cardamom poached pears
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
2 portions
Ingrediënten
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
70.2 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
84 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Prune and orange stuffing
10min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Apple sauce
20min
Stewed fruit compote
55min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Boston baked beans
30u. 45min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Black garlic and onion jam
55min
Salsa verde
5min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Cauliflower soup with bacon dust
35min