Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
Alternatieve recepten
Orange liqueur zabaglione
15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24u. 30min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 dk
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1sa
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.