Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g shelled pistachios
- 120 g hazelnuts, without skin, roasted
- 5 dried figs, cut into halves
- 50 g butter, cut into pieces
- 50 g pouring (whipping) cream
- 300 g dark chocolate, broken into pieces
- 2 tbsp golden syrup
- 2 tbsp brandy (optioneel)
- 100 g digestive biscuits broken into pieces (approx. 3 cm)
- cocoa powder, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 835.6 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 46.4 mg
Alternatieve recepten
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 Std. 30 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Gin and tonic drizzle cake
1 godz.
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Pepita almond Florentines
1 godz.
Caribbean carrot cake
2h 10 min
Shortbread
1 godz.
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min