Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 87.3 g
- Vetten
- 42.4 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1268.3 mg
Alternatieve recepten
Plum paste
1j
Tomato passata
1h 40min
Celery salt
20 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1j
Rhubarb crumble
45 Min
Tomato ketchup
1j 10 menit
Quince paste
4h 10min
Quick herb paste
10 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 menit
Delicious lemon pudding
55 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Tomato relish
2h 10 min