Apparaten en Accessoires
Gin and tonic drizzle cake
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
Cake
-
unsalted butter softened, plus extra to grease200 g
-
blanched almonds50 g
-
cinnamon quill2 cm
-
juniper berries2 tsp
-
sugar150 g
-
lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith1
-
eggs4
-
natural yoghurt100 g
-
self-raising flour200 g
Gin and tonic syrup
-
tonic water80 g
-
sugar40 g
-
lemon juice1 tsp
-
gin (see Tips)20 g
Gin and tonic glaze
-
pure icing sugar180 - 200 g
-
tonic water20 g
-
gin30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
325.6 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
2301.9 kJ /
548.1 kcal
Vetten
27 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraten
70.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ginspiration
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Rhubarb, orange and almond Cake
1u. 30min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Malt loaf
3u. 20min
Pear Frangipane
1u. 30min
Star anise and pistachio kulfi
24u. 20min
Double ginger and pear cake
1u. 35min
Rye sourdough baguettes
27u. 20min
Viennese whirl mince pies
1u. 40min
Christmas cake
196u. 35min
Caribbean carrot cake
2u. 10min