Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 200 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 50 g blanched almonds
- 2 cm cinnamon quill
- 2 tsp juniper berries
- 150 g sugar
- 1 lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith
- 4 eggs
- 100 g natural yoghurt
- 200 g self-raising flour
Gin and tonic syrup
- 80 g tonic water
- 40 g sugar
- 1 tsp lemon juice
- 20 g gin (see Tips)
Gin and tonic glaze
- 180 - 200 g pure icing sugar
- 20 g tonic water
- 30 g gin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2301.9 kJ / 548.1 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 325.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amaretto biscuits
30 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Grape bakewell tart
1 Std. 20 Min
Cardamom and lime syrup cake
1 Std. 35 Min
Curried carrot and ginger soup
40min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Tiffin slice
4 godz. 30 min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Classic lemon tart
3h 10min