Apparaten en Accessoires
Colcannon
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
salt1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
Savoy cabbage finely shredded250 g
-
fennel seeds (optional)1 tsp
-
leek white part only, cut into thin slices (3 mm)1
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salted butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
932.1 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1052.1 kJ /
250.5 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
9.8 g
Koolhydraten
20.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Parsnip and bean mash
25 λεπτ.
Curried sausages and lentils
1ωρ.
Colcannon
35 λεπτ.
Chilli and apple jelly
4ωρ. 15 λεπτ.
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 λεπτ.
Vegetable stock paste
30 λεπτ.
Meat stock paste
45 λεπτ.
Aussie spice rub
10 λεπτ.
Apple, leek and sage sauce
15 λεπτ.
Chunky basil pesto dip
10 λεπτ.
Lamb saag
1ωρ. 30 λεπτ.
Beef ragu
1ωρ. 25 λεπτ.