Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 500 g floury potatoes (e.g Maris Piper, Desiree and King Edward), peeled, diced (1 cm)
- 150 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109.2 kJ / 265.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1008.6 mg
Alternatieve recepten
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min
Broccoli and stilton soup
30 menit
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Rice Pudding
1j
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1j
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1j 15 menit