Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oatcakes
- 30 g unsalted butter, cut into pieces (4-5 cm)
- 70 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 tbsp raw sugar
- 180 g rolled oats
- ¼ tsp bicarbonate of soda
Harissa
- 150 g fresh red chillies, cut into pieces
- 600 g boiling water
- 2 ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 5 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
Moroccan hommus
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp water
- 2 tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5021.3 kJ / 1195.5 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 92.2 g
- Vetten
- 72.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 32.3 g
- Natrium
- 937.7 mg
Alternatieve recepten
Falafel with beetroot hommus
20 min
Falafel crackers
40 min
Brandy cashew cream
5 min
Malt loaf
3 Std. 20 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Hommus
15 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Coriander pesto
5 min