Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oatcakes
- 30 g unsalted butter, cut into pieces (4-5 cm)
- 70 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 tbsp raw sugar
- 180 g rolled oats
- ¼ tsp bicarbonate of soda
Harissa
- 150 g fresh red chillies, cut into pieces
- 600 g boiling water
- 2 ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 5 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
Moroccan hommus
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp water
- 2 tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5021.3 kJ / 1195.5 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 92.2 g
- Vetten
- 72.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 32.3 g
- Natrium
- 937.7 mg
Alternatieve recepten
Curried carrot and ginger soup
40min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Falafel crackers
40min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Beetroot ketchup
1h 15min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Falafel with beetroot hommus
20min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Chunky basil pesto dip
10min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Spicy cauliflower soup
20min
Hommus
15min