![Beetroot ketchup Beetroot ketchup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b311fd45-54cd-4052-879e-ae53a58926ab/Derivates/968e7696-3fa4-4db8-9689-fd1bde29d758.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
- 80 g red onion, cut into quarters
- 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
- 90 g apple cider vinegar
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 6133.6 kJ / 1460.4 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 71.4 g
- Vetten
- 121.7 g
- Vezels
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Red onion relish
50min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Cashew cheddar cheese
3h 10 min
Caramelised red onion chutney
24hod.
Citrus marmalade
2h 20min
Quick beetroot relish
40min
Hommus dip
5min