Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
- 80 g red onion, cut into quarters
- 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
- 90 g apple cider vinegar
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 6133.6 kJ / 1460.4 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 71.4 g
- Vetten
- 121.7 g
- Vezels
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked beans
13 Std. 25 Min
Home-style soda bread with spring onion
1h
Tomato ketchup
1h 10min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Plum sauce
55min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Apple and cucumber relish
10 min
Wholegrain mustard
120h
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Red onion relish
50min
Citrus marmalade
2h 20min