Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
- 80 g red onion, cut into quarters
- 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
- 90 g apple cider vinegar
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 6133.6 kJ / 1460.4 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 71.4 g
- Vetten
- 121.7 g
- Vezels
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quince paste
4h 10 min
Spicy peach and mango chutney
45min
Tomato ketchup
1h 10min
Creamy coconut yoghurt
18u.
Kimchi
149h
Sauerkraut
168小时 35 分钟
Baked beans
13 Std. 25 Min
Vegan Christmas cake
27h 10min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Red onion relish
50min
Citrus marmalade
2h 20min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min