Apparaten en Accessoires
Beetroot ketchup
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)600 g
-
red onion cut into quarters80 g
-
carrot (approx. 130 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds (optional)1
-
extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp for drizzling60 g
-
apple cider vinegar90 g
-
coconut sugar30 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
6133.6 kJ /
1460.4 kcal
Vetten
121.7 g
Vezels
23.6 g
Koolhydraten
71.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Red onion relish
50 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Brandy cashew cream
5 min
Hommus
15 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Tahini
20 min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Plum sauce
55 min
Falafel crackers
40 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min