Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g rhubarb, trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 90 g muscovado sugar
- 1 lime, juice only
- 1 tsp vanilla paste
- 50 g water
- 450 g ice
- 280 g dark rum
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301.2 kJ / 71.7 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 15.2 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Chicken liver pâté
2h 20min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Pork pies
2h 20min
Cranberry bacon stuffing
10min
Ukrainian borscht
35 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Rustic bread
2 Std.