![Rhubarb and vanilla rhumba Rhubarb and vanilla rhumba](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AADCEE52-343F-4843-8975-2AF9FFBCC8E8/Derivates/64D15A71-FF2C-4C30-ABB0-D28280B8FC48.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g rhubarb, trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 90 g muscovado sugar
- 1 lime, juice only
- 1 tsp vanilla paste
- 50 g water
- 450 g ice
- 280 g dark rum
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301.2 kJ / 71.7 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 15.2 mg
Alternatieve recepten
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Spiced red wine pears
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 Min
Home-style soda bread with spring onion
1 Std.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 Min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4ωρ. 55 λεπτ.
Mushroom soup
30 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.