Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g rhubarb, trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 90 g muscovado sugar
- 1 lime, juice only
- 1 tsp vanilla paste
- 50 g water
- 450 g ice
- 280 g dark rum
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301.2 kJ / 71.7 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 15.2 mg
Alternatieve recepten
Baked pâté
3h
Fraisier sponge
30 Std.
Béarnaise sauce
10 Min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Pear and burghul salad
40 min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50 min
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.