Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 764.6 mg
Alternatieve recepten
Beef Wellington
2h 15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Raspberry mini clafoutis
30 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min.
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Apple, leek and sage sauce
15min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min