Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 764.6 mg
Alternatieve recepten
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Leek and smoked salmon dip
55min
Smoked trout pâté
3h 15min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Pears in red wine
3小时 20 分钟
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min