Mussels in white wine and cream sauce

Mussels in white wine and cream sauce

4.6 60 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 - 15 sprigs
  • brown onions cut into halves
    220 g
  • garlic cloves
    1 - 2
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • mussels shells scrubbed and debearded
    1000 g
  • dry white wine
    150 g
  • salt
    1 pinch
  • ground pepper
    1 pinch
  • pouring (whipping) cream
    100 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 223 kcal / 935 kJ
Eiwitten 6 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 5 g
Vezels 0.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...