Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 220 g brown onions, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and debearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Scallops with pea purée
25 min
Asian-style mussels
30min
Chilli crab pasta
35 menit
Oysters with lime granita
5 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Hearty seafood chowder
45min
Seafood con arroz
45min
Fish stock
35 menit
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min