![Mussels in white wine and cream sauce Mussels in white wine and cream sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E480C527-DE26-4C8E-9B46-98A2650CD2FC/Derivates/EC5EDB75-CE79-4315-967D-841D065FA30C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 220 g brown onions, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and debearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Hearty seafood chowder
45 min
Asian-style mussels
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Mussels in coconut milk
25 Min
Crab linguine
30 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min