Mussels in white wine and cream sauce
TM5 TM6

Mussels in white wine and cream sauce

4.6 (59 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 220 g brown onions, cut into halves
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 45 g extra virgin olive oil
  • 1000 g mussels, shells scrubbed and debearded
  • 150 g dry white wine
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground pepper
  • 100 g pouring (whipping) cream

Voeding
per 1 portion
Calorieën
935 kJ / 223 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
17 g
Vezels
0.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten