Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 220 g brown onions, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and debearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Hearty seafood chowder
45min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Oysters with lime granita
5min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Oysters Mignonette
5min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min
Scallops with pea purée
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Chilli garlic prawns
10min