Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sriracha® and sesame mayonnaise
- 30 g sesame oil
- 175 g vegetable oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp Dijon mustard
- 30 g Sriracha® sauce
- 20 g white vinegar
- 1 pinch sea salt
Prawn toasts
- 30 g panko breadcrumbs
- 20 g black sesame seeds
- 20 g white sesame seeds
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- 1 garlic clove
- 1 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- 250 g raw king prawns, peeled and deveined
- 1 egg white
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp sesame oil
- ½ tsp soy sauce
- 5 slices white bread (thick slices)
- 1 egg
- oil, for deep frying (enough for 10-12 cm deep - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1304.7 kJ / 310.7 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 314.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Char siew sauce
10 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Char siu bao pork buns
6hod. 35min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Gyoza meatballs
35 min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min