![Sichuan pepper and chilli salt squid Sichuan pepper and chilli salt squid](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/326E8C1B-5917-4D39-8347-1A93E9B802B9/Derivates/DD869487-137F-4B67-AC1B-414B74285065.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pepper and chilli salt
- 4 tbsp sichuan peppercorns
- 1 tbsp sea salt flakes
- 1 tbsp dried chilli flakes
Squid
- 100 g potato starch
- 500 g whole medium squid (approx. 2), cleaned
- vegetable oil, for deep frying
- 2 - 3 sprigs fresh chives, cut into thin slices
- 2 lemons, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 722.6 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1363.4 mg
Alternatieve recepten
Curry laksa
45min
Bourbon pork ribs
5h 50 min
Wonton soup
1 Std.
Prawn and chicken laksa
40 Min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min
Prawn wontons
2h
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Prawn noodle curry
10 Min