Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pepper and chilli salt
- 4 tbsp sichuan peppercorns
- 1 tbsp sea salt flakes
- 1 tbsp dried chilli flakes
Squid
- 100 g potato starch
- 500 g whole medium squid (approx. 2), cleaned
- vegetable oil, for deep frying
- 2 - 3 sprigs fresh chives, cut into thin slices
- 2 lemons, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 722.6 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1363.4 mg
Alternatieve recepten
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Lamb kleftiko
4h
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min