Sichuan pepper and chilli salt squid

Sichuan pepper and chilli salt squid

4.3 27 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 30min
8 portions

Ingrediënten

Pepper and chilli salt
  • Sichuan peppercorns
    4 tbsp
  • sea salt flakes
    1 tbsp
  • dried chilli flakes
    1 tbsp
Squid
  • potato starch
    100 g
  • whole medium squid (approx. 2), cleaned
    500 g
  • vegetable oil for deep frying
  • fresh chives cut into thin slices
    2 - 3 sprigs
  • lemons cut into wedges
    2

Voeding per 1 portions

Calorieën 172 kcal / 722.6 kJ
Eiwitten 11.5 g
Vetten 8 g
Koolhydraten 11.2 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 1 g
Natrium 1363.4 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...