Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g salted butter
- 3 garlic cloves
- 200 g oil
- 2 tbsp lemon juice
- 2 - 3 tsp dried chilli flakes
- 2 tsp paprika
- 2 tsp salt
- 24 large raw prawns (approx. 500 g), deveined, butterflied, shells and heads intact (see Tips)
- 600 g water
- 250 g long-grain white rice
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3495.3 kJ / 832 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 55.8 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1647.3 mg
Alternatieve recepten
Beef rendang
1h 55min
Prawn noodle curry
10min
Ginger chicken wings
40 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Thai red pork curry
35 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Garlic prawns
25min