Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 8 eggs, room temperature (see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 20 g ghee (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g coconut milk
- fried shallots, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624.6 kJ / 386.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 776.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Pittu
3h
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min