Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 8 eggs, room temperature (see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 20 g ghee (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g coconut milk
- fried shallots, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624.6 kJ / 386.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 776.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 godz. 40 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Avial (vegetables in yoghurt)
30 dk
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Sambal udang
50min
Biryani
1 godz. 25 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Mushroom bolognaise
45min