Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 100 g fresh coconut flesh (see Tips)
- 3 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- ¾ tsp cumin seeds
- 300 g water
- 140 g natural yoghurt
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- ¼ tsp ground turmeric
- 2 tsp tamarind paste (see Tips)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 100 g potato, cut into batons (1 x 5 cm)
- 100 g sweet potato, cut into batons (1 x 5 cm)
- 200 g carrot, cut into batons (1 x 5 cm)
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves
Tempering/Seasoning
- 1 tbsp coconut oil
- 5 fresh curry leaves
- 1 tsp black mustard seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1049.5 kJ / 249.8 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 898.2 mg