Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (optioneel)
-
40
g freshly squeezed lime juice
of 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns, deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes, cut into thin slices (2-3 mm)
of 1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel, cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato, cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Linguine with salmon and herbs
25p
Chilli lime prawns with soba noodles
25p
Mango salmon bowl
40p
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30p
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40p
Oysters with lime granita
5min
Garlic prawns
25p
Prawn salad with avocado dressing
35p
Citrus seafood salad
1 Std.
Salmon with yoghurt dressing
55min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.