Prawn saganaki with feta
TM6 TM5 TM31

Prawn saganaki with feta

4.4 (296 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tsp sugar
  • 200 g water
  • 1 tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp dried oregano
  • 5 fresh mint leaves
  • 24 medium raw prawns, peeled, with tails intact
  • 200 g feta cheese, cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1716.3 kJ / 408.5 kcal
Eiwitten
34.9 g
Koolhydraten
6.4 g
Vetten
26.4 g
Verzadigd vet
9.2 g
Vezels
3.5 g
Natrium
1580.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten