Prawn saganaki with feta

Prawn saganaki with feta

4.4 324 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • sugar
    1 tsp
  • water
    200 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • fresh mint leaves
    5
  • medium raw prawns peeled, with tails intact
    24
  • feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish
    1 sprig

Voeding per 1 portion

Calorieën 408.5 kcal / 1716.3 kJ
Eiwitten 34.9 g
Vetten 26.4 g
Koolhydraten 6.4 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 9.2 g
Natrium 1580.1 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...