Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g fresh oyster mushrooms
- 540 g coconut milk
- 60 g water
- 1 tbsp red curry paste (see Tip)
- 1 tsp fish sauce
- 20 medium raw prawns, peeled with tails intact
- 100 g vermicelli noodles, broken into halves
- fresh bean sprouts, for garnishing
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1759.1 kJ / 418.8 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 834.7 mg
Alternatieve recepten
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Thai green chicken curry
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai red pork curry
35 Min
Nasi goreng
40min
Asian-style pork noodles
1h
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min