Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g fresh oyster mushrooms
- 540 g coconut milk
- 60 g water
- 1 tbsp red curry paste (see Tip)
- 1 tsp fish sauce
- 20 medium raw prawns, peeled with tails intact
- 100 g vermicelli noodles, broken into halves
- fresh bean sprouts, for garnishing
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1759.1 kJ / 418.8 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 834.7 mg
Alternatieve recepten
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Curry laksa
45 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min