Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Provolone cheese, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 250 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1500 g water
- 1 ¼ tsp sea salt
- 300 g dried macaroni pasta
- 40 g dried porcini mushrooms, rinsed
- 2 eschalots (approx. 60 g)
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g rindless bacon rashers, diced (optional)
- 60 g plain flour
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper
- 800 g milk
- 10 g sherry vinegar (see Tips)
- 2 slices crusty bread (approx. 90 g), torn into small pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3369.9 kJ / 805.4 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 46.7 g
- Verzadigd vet
- 25.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1061.3 mg
Alternatieve recepten
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Pea and ham soup
2h 20min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Prawn Arrabbiata
30 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Lemonade scones
25 Min