Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Granita™ biscuits, broken into pieces
- 80 g unsalted butter, softened
- 150 g caster sugar
- 2 fresh limes, zested, no white pith, juiced (40 g)
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 370 g cream cheese, cut into pieces
- 60 g white rum
- 450 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1819 kJ / 433.1 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Rye kaiser rolls
26u. 30min
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min