![Caramelised onion jam gravy Caramelised onion jam gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1D063EAB-AD47-4996-8207-54A14FB416C5/Derivates/75271C75-694C-47FF-BC92-7ADD6B094EB3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onion jam
- 2 tbsp olive oil
- 1200 g brown onion (approx. 8), cut into quarters
- 100 g brown sugar
- 200 g dry white wine
- 80 g verjuice
- 4 tsp kecap manis (sweet soy sauce)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 tsp sea salt
Gravy
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 350 g water
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp plain flour
- 50 g red wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 931 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1015.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandy cream
15 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
British spice rub
5 Min
Plum and cherry paste
5h 15min
Chilli lime sauce
5 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Mint sauce
5 Min
Mushroom sauce
20 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min